Beşiktaş sahilde, enfes bir konumda bulunan Shangri-la Bosphorus Otel'i ziyaretimin sebebi, haftanın her günü 14:30 18:30 arası sunulan 5 çayı konsepti oldu.
Pazar kahvaltısını çok hafif yaparak bir kaç yemek blogger arkadaşımla 14:00 sularında Lobby Lounge'da buluştuk.
Hazelnut Gianduja |
Shangri-la Bosphorus da birbiririnden lezzetli tatlılar içinden Hazelnut Gianduja benim en beğendiğim tatlı oldu.
Tatlıların dışında tuzlu bölümü de farklı ve lezzetli ürünler ile 5 çayı'nı çeşitlendiriiyor.
IST TOO - Lobby Lounge 5 çayı konseptinde çay keyfi olarak da aradığınızı bulacağınızdan şüpheniz olmasın. Asya mutfağının çok farklı aromalı çaylarını deneyimleyebilirsiniz.
Shangri-la Bosphorus Lobby Lounge 5 çayın'da bir diğer beğendiğim lezzet Mille Feuille (milföy) çok başarılıydı.Bıçak darbesiyle dağılayan ama çıtır çıtır milföy yapmışlar.
Milföy ile çileğe doymadım derken çilekli tart imdadıma yetişti. Milföy'de olduğu gibi çilekli tart'da kullanılan çileklerinde tadı arikaydı. Durum böyle olunca tatlıların tamamına yakınında bir lezzet şöleni yaşadık.
Dışarıda bir dilim tatlıya ortalama 15-20TL ödüyoruz. Bir değişiklik yapıp arp eşliğinde gerçekleşen Shangri-la Bosphorus IST TOO 5 çayını denemenizi öneriyorum. Kişi başı fiyat 78TL. (sınırsız tatlı ve tuzlu ayrıca asya çayları ve kahve seçenekleri) bu fiyatın içine dahil.
Shangri-la Bosphorus İstanbul / Beşiktaş
Hiç yorum yok:
Yorum Gönder