14 Ağustos 2015 Cuma

Marlon Suadiye



Suadiye'de plaj yolu sokakta Beyaz fırın'ın karşısında öncelikle dekorasyonu ile göze çarpan keyifli bir mekan var ismi Marlon. Her damak tadına hitap eden geniş bir yemek ve içki menüsü var. İlk günden itibaren kalitesini gösteren bir konsept diyebilirim.

Dünya lezzetleri, deneyimli şef Mustafa Baylan yönetiminde son halini alıyor ve sunuluyor.


Bir başlangıç sever olarak önereceğim ilk lezzet domates ve feslağen ile şekillenen caprese salad_mozzarella olur. 

Parmesanlı bu yeşil salata ise 1 kadeh kırmızı şarap ile tam bir ana yemek kıvamında.

Pizza Pepperoni
Marlon'da karşılaşacağınız lezzetler arasındaki pizzalar kesinlikle menünün yıldızları konumunda. Pizzalar ekşi mayalı hamurdan yapılıyor, ince ve el ile yenebilecek kolaylıkta, çıtır çıtır harika pizzaları var.
Keçi Peynirli Patlıcanlı Pizza

Izgara Lokum bonfile ile kendinizi ödüllendirebilirsiniz, tam istediğiniz gibi pişeceğinden emin olun. Şu konuyu atlamıyım, şaşlık kebabı sunum olarak harika, lezzet bakımından biraz yavandı, böyle bir durumla karşılaştığınız zaman ürünü geri göndermekten çekinmemenizi öneririm.

Siyah Kraliçe
Tüm makarnalar el yapımı hazırlanıyor, bunun en başarılı örneklerinden bir tanesi "Siyah Kraliçe" Kalamar mürekkebi ile renklendirilmiş farklı lezzetli bir seçenek.  

Tatlı krizi için iyi bir alternatif. Çikolata ve vişne soslu sade cheescake.


 Çilekli ve Kavunlu frozen ile içki menüsüne adım attık, bu iki ürün geliştirilmeye açık. Akşam  saatleri keyfi için içki menüsünde seçenek çok.


Günün her saati ve haftasonu kahvaltısı için tercih edebileceğiniz çok yönlü Marlon Suadiye'nin  daha uzun yıllar aynı lokasyonda kalıcı olarak hizmet vermesini umuyorum.



Marlon Suadiye
Suadiye Mahallesi, Plaj yolu sokak no:23
Kadıköy/İstanbul

Tel:0216 445 11 30



Hiç yorum yok:

Yorum Gönder