1 Haziran 2016 Çarşamba

Moleküler Barbekü


Açılalı yaklaşık 3 ay olmuş, çiçeği burnunda bir mekan moleküler barbekü. Bu yeni mekanı erkenden keşfetmek güzel bir tecrübe oldu.

20m2 alanda dışarıdaki masalar ile birlikte 20 kişilik bir oturma alanı var. Kanyonun yanında kendinizi aşağı bıraktığınız zaman kendinizi aşağıya doğru bıraktığınız zaman Moleküler Barbekü yolun sonunda hemen solda kalıyor.


Şu günlerde İstanbul'da yiyebileceğiniz kaliteli ve en ucuz Rosto (kömürde antrikot) ve homojenize antrikot'a Moleküler Barbekü de ulaşabilirsiniz. Rosto 2 gün süren meşakatli bir sürecin ardından masaya ulaşıyor, bu zahmetli sürece saygım sonsuz ama, rostonun üzerine ilave edilen gravy sos ile bu yemek boyut atlıyor. 


Etlerin yanında yan ürün olarak sunulan harika seçenekler var. Kremalı kestaneli mantar tam bir spesyel, kremalı ıspanak da beğendiğim bir diğer yan ürün.


Moleküler Barbeküde beğeninize göre ödeme yapabileceğiniz bir uygulama mevcut. Nasıl mı? Rosto fiyat aralığı bu dönemde 20-26TL arasında, alt sınır ile üst sınır arasında gönlünüzden geçen rakamı ödeyebiliyorsunuz.


Kadayıflı Magnolia

Şu anda İstanbul'da bu kalitede ve bu fiyat aralında rosto bulmanız zor. Moleküler barbekü fiyatlara zam yapmadan gidin bol bol yiyin.



Ortabayır Mah. Dereboyu Cad. No:48
Kağıthane/İstanbul
Moleküler Barbekü Menu, Reviews, Photos, Location and Info - Zomato

3 yorum: