26 Mart 2016 Cumartesi

Palivor Çiftliği, Nişantaşı


Palivor Çiftliği Nişantaşı şubesi, doyurucu kahvaltısı ve farklı menüsü ile günün her saati gidilebilecek konsepte bir mekan. Öyleki pazar kahvaltısı için 11:00 sularında gidip 16:00 gibi mekandan ayrılınca bu tecrübeyi paylaşmamak olmazdı. Reaurans pasajı üst katta bulunan Palivor Çiftliği yarı açık bir alanda hizmet veriyor, kışın ısıtıcalar ile ısınılıyor, yazın standart yine açık havada mekanın keyfini çıkarabilirsiniz. 


Palivor Çiftliğinde deneyeceğiniz ürünlerin büyük çoğunluğu Trakya Kırklareli'nin Demirköy ilçesindeki bir çiflikten tedarik ediliyor. İşte bu sebepten Palivor Çiftliğinde tüketeceğiniz ürünlerin doğal ve katkı maddesiz ürünler olduğuna emin olabilirsiniz. İki kişilik sınırsız çaylı kahvaltının fiyatı 45TL. Tüm ürünler lezzetli ve sağlıklıydı ancak aklımda kalan fark yaratan 2 lezzet var, bunlar pancar pekmezi ve limon sorbe. 



Kahvaltıda sucuk yemedik, ama acısını fena çıkardık, 150gr'lık dana sucuk burger'i 2 kişi paylaştık. Fiyatı 18TL. Aroması ve baharatları harika bu sucuk burger'i Palivor çiftliğinde es geçmeyin derim.


Biz sucuk burger'i çok sevmişken ikram olarak gelen sepette cips ile servis edilen Bratwurst hot dog'a da hayır diyemedik. Fiyatı 18TL.



Palivor Çiftliği'ne kahvaltı için gitmiştik, zamanın nasıl geçtiğini anlamadık o kadar uzun oturdumuştuk ki karnımız yeniden açıktı. 



Benim önerim Raclette keyfi yapmak için Palivor Çiftliği Nişantaşı şubesine özellikle gidin. Trakya eski kaşarının eritilmesi ve dana sucuk ile birlikte sunulan Raclette'ye Dupnysa Papazkarası uyumlu olur. Papazın Şarabı markasını duymayan veya denemeyenler ise bu marka'nın sınırlı sayıdaki şaraplarına Palivor Çiftliği Nişantaşı şubesinden ulaşabilirsiniz. Raclette 4 kişilik 75TL.



Palivor Çiftliği Nişantaşı şube size çok farklı ve özgün tatlar sunacak. Ben çok memnun ayrıldım tam bir keyif ve lezzet mekanı diyebilirim.




Maçka Cad. 35/A 
Reasurans Çarşı No:55
Teşvikiye/İstanbul










Hiç yorum yok:

Yorum Gönder