21 Şubat 2016 Pazar

Sandalyee Brasserie & Fine Cuisine


İstanbul gece hayatının vazgeçilmez semti Etiler, zaman zaman popülerliğini kaybetmeye başlar işte bu anda imdadına yeni açılan bir mekan yetişir. Benim fikrim 2015 yılı sonunda açılan Sandalyee Brasserie Etiler 2016'ya geçtiğimiz bu dönemde Etiler'i tekrardan canlandırma görevini üstlenmiş. 


Sandalyee Brasserie Etiler ve Caddebostan şubesi'nin menüsü, Mutfak Sanatları Akademisinde eğitmen şeflik yapmış Erkan Yeşil ve ekibi tarafından oluşturulmuş. Sandalyee Brasserie'nin yaklaşık 220 kişilik bir oturma alanı var. Bar ve bar'a yakın bölüm benim çok hoşuma gitti, diğer bölümlere göre nispeten daha sakindi. Sakin ancak akşam 9:30 dan sonra müziğin sesi artıyor, dj yerini alıyor ve üst kaç hariç tüm bölümler dj set dinliyor. Öyleki akşam 22:00 gibi gidip 02:00'ye kadar club ve alternatif müzikler eşliğinde inanılmaz kokteyller ile gecenizi renklendirebilirsiniz. 
Cuma ve cumartesi akşamları üst katta Akustik canlı müzik eşilğindeki konsept de, yemek rezervasyonu yaptırılabilir.

Çıtır Acılı Karidesler
Sandalyee Brasserie de menü farklı mutfakları deneyimleyebilmeniz için geniş tutulmuş, seçim yaparken zorlanma ihtimaliniz yüksek.Benim önerim önce içeceğinizi belirleyin sonra yemeği seçersiniz.

Acı soslu Etli Panini Sandwich 
Pizza görünümlü :) Pesto soslu, Lorlu, Armutlu Çıtır Tortilla
Siyah Mürekkep Balıklı Spaghetti
Mantar Soslu Bonfile
Dana Kavurma Arpa şehriyeli Risotto ve havuç püresi ile...



Sandalyee Brasserie'de yemekler için çok kafa yorulduğu belli, hepsi birbirinden özel ve lezzetliydi. Favori lezzetlerim; Çıtır acılı karides, acı soslu et'li panini ve risotto'lu arpa şehriyeli dana kavurma...

Sandalyee Brasserie  Etiler ve Bağdat caddesi haftanın her günü 10:00 02:00 arası hizmet veriyor. Günün her saati uğrayabileceğiniz farklı oturma gruplarına sahip keyifili bir mekan.


Kokteyl ve tatlılar konusunda da menü oldukça geniş, Kokteyllerini deneme fırsatım oldu, yok böyle kokteyller. Ayrı bir blog yazımda detaylandıracağım.


Mesela çileği bol bir kokteyl hoş değil mi?

Beni davet edip harika menüyü deneyimlememi sağlayan Sandalyee Bresserie PR şirketi Marka Sanat ve Hülya Meral'e teşekkür ederim.


Adres: Etiler mah. Nispetiye cad. No:96 Etiler
Beşiktaş/İstanbul








Hiç yorum yok:

Yorum Gönder