29 Nisan 2016 Cuma

Sandalyee Brassserie Bar Menüsü


Sandalyee Brasserie bar menüsünü denediniz mi? 
Yaz ayları yaklaşırken serinlemek için birbirinden farklı, yaratıcı kokteylleri ile Sandalyee Brasserie Etiler ve Caddebostan şubeleri kokteyl severleri bar menüsünü tatmaya davet ediyor.

Dondurulmuş Kallifornia biberlerinin içinde buz gibi ferahlatıcı kokteyller Sandalyee Brasserie barmen'i Huseyin Ziya'nın elinden çıkıyor. Votka veya Viski ile yapılan bu kokteyller portakal likörü ve berry likörü ile tamamlanıyor. Bu kokteyllerden kırmızı biberli olanının ismi Hot Fewer, derinden gelen bir farklı bir acısı var. Sarı Biber içine yapılan kokteylin ismi ise Sweet Dream'di ve benim favorim oldu. Çok rahat içimli ve çok ferahlatıcı bir tadı var.

Bu kokteyl barmen Hüseyin Ziya'nın spesyel kokteylleri arasında, formülü gizli ancak bar bölümüne gidip damak tadınıza göre menü dışına çıkıp istediğiniz karışımı yaptırma şansınız var.



Kolalı jelibonlar ile süslenmiş bu kokteyl gerçektem çok yaratıcı ve içimi hoş bir içki. Jelibonları yiyerek kokteyl'i bitirmek çok eğlenceliydi.




Sandalyee Şarap adı verilen bu kokteyl ise ana yemekde şarap alıp yine şarap ile devam etmek isteyenleri mutlu edecek bir tercih olur.



Tüm bu kokteyller ve daha farklı tatlar denemek için Sandalye Brasserie Etiler ve Caddebostan şubelerini ziyaret edebilirsiniz.






Hiç yorum yok:

Yorum Gönder