22 Nisan 2016 Cuma

Semolina Kafe&Restaurant



Semolina Moda Caferağa mahallesinde çok samimi yaklaşık 5 masalık butik bir mekan. Anadolu yakası gidilecek mekanlar listenize almanızı şimdiden söylemeliyim.
Aslında Semolina Kafe Kadıköy tam bir kaçış noktası, herkesin bilmediği huzurlu bir mekan.
Yemek menüsü'nün neredeyse tamamı makarnaya ayrılmış. Makarnalar durum buğdayından üretilen irmik ile yapılıyor. Bu sayede yüksek protein içeriyor.



Başlangıç olarak Peynir tabağı, bruschetta ve domates-mozarella alabilirsiniz. Ben bruschetta denedim kesinlikle öneriyorum ağızda harika bir tat bırakıyor.



Semolina cafe&restaurant'ın şarap menüsüde var. Menü de Kapadokya'nın başarılı temsilcisi,  Turasan şaraplarının tüm çeşitleri var. Kalite fiyat performansıda çok yüksek. Şişe fiyatları 55TL'den başlarken kadehler 12TL.




Semolina Fettuccine ve Fettuccine Alla Norma denediğim ev makarnaları oldu. Patlıcan,fesleğen ve domates ve parmesan ile sunulan Alla Norma 22 TL'lik fiyatı ile hem karın doyuruyor hem de damak çatlatıyor. O kadar çok çeşit ev makarnası varki farklı zamanlarda gidip hepsi birer birer denenesi lezzetler.


Finalde çikolatalı sufle yemeden olmaz. Belçika çikolatasıda çok lezzetli bu sufleyi denemeden Semolina Kafe Kadıköy'den ayrılmamanızı tavsiye ederim.


Caferağa Mah. Şeref Akdik Sok.
No:7/A Moda/Kadıköy




Semolina Kafe & Restoran Menu, Reviews, Photos, Location and Info - Zomato

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder